به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد آقامیربا تشریح برنامههای ورزشی شهرداری تهران در سال 89، اظهار داشت: سازمان ورزش شهرداری تهران با رویکرد توسعه فرهنگ ورزش در آحاد جامعه به دو بخش توسعه زیر ساخت ها و خدمت رسانی پرداخته است.
وی افزود: در بخش توسعه زیرساختها شهرداری توانسته در بیش از یک هزار و 200 پارک و محیط ورزشی، یک هزار و 200 ایستگاه تندرستی ایجاد کند که در این میان 787 مکان ورزشی متعلق به بانوان است.
آقا میر همکاری شهرداری مناطق تهران در ساخت اماکن ورزشی را بی نظیر عنوان کرد و افزود: از میان این اماکن حدود 55 مکان ورزشی با نام سالنهای الزهرا(س) به بانوان اختصاص یافته است.
استفاده رایگان سالمندان از اماکن ورزشی
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در زمینه خدمترسانی به سالمندان گفت: مبلغی معادل دو میلیارد و 500 میلیون تومان تحت عنوان «طرح منزلت» به سالمندان تهرانی تعلق می گیرد که میتوانند از اماکن ورزشی به طور رایگان استفاده کنند.
وی با بیان این که نقطه ضعف سازمان این است که همه اقشار جامعه از اماکن ورزشی استفاده نمیکنند، افزود: به دنبال این هستیم که ورزش را خانه به خانه و محله به محله ترویج دهیم و در محلهها فراگیری و اثربخشی ورزش را نمایان کنیم.
وی افزود: سازمان ورزش قصد دارد با توزیع سیدیهای آموزشی و بروشورها، فرهنگ ورزش همگانی را وارد زندگی مردم و محیط کار آنها کند تا کسانی که فرصت ندارند از محیط ورزشی استفاده کنند، با استفاده از حداقل زمان ممکن در محیط کارشان، سلامتی را به دست بیاورند.
احیای مرام پهلوانی و ورزشی در جوانان و نوجوانان
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران از ساماندهی پیشکسوتان، ایجاد تشکل و انجمنهای پزشکی در رشتههای ورزشی مختلف در طول سال جاری خبر داد و گفت: برگزاری مراسمهایی جهت قدردانی از پیشکسوتان ورزشی از برنامه های سازمان می باشد که با هدف ارتباط نسل گذشته و حال قصد داریم مرام پهلوانی و ورزشی را در جوانان و نوجوانان ایران احیا کنیم.
واگذاری اماکن ورزشی شهرداری به بخش خصوصی
آقامیر یکی از دغدغههای کمیته ورزش، شورای شهر و شهرداری تهران را واگذاری اماکن ورزشی شهرداری به بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: شرایط واگذاری در موضوعهای آییننامهها ا به عنوان قرارداد میان کارفرما و مجری قرار می دهیم تا خدماتی که شهرداری برای شهروندان تهرانی قائل است، آسیب نبیند.
وی گفت: ما در شرایطی اماکن ورزشی شهرداری را واگذار میکنیم که هزینههای سالنهای توپی و آبی پیمانکاران با قیمت شهرداری مطابقت داشته باشد. اگر این شرایط فراهم شود، بحث واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی اجرایی می شود.
بودجه سازمان را به صورت درآمد ـ هزینه مصرف میکنیم
آقامیر درباره بودجه سازمان ورزش شهرداری، گفت: در حوزه خدماتی، به هر میزان که اعتبار تعریف شود، ظرفیت وجود دارد. در سال جاری ما مدارس، مساجد و شهرکها را هدف قرار دادهایم. هر سری از دستگاههای ورزشی ایستگاههای تندرستی، در حدود 20 تا 25 میلیون تومان قیمت دارد که معاونت اجتماعی شهرداری برای این هدف اعتبار هفت میلیارد تومانی را پیشبینی کرده است.
وی افزود: در سال 89 این هدف با توافقاتی که با آموزش و پرورش داریم محقق میشود که این توافقات باید به گونهای باشد که شهروندان محله نیز بتوانند از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: شهرداری قصد دارد ورزش خانه به خانه و محله به محله را توسعه داده که لازمه این کار توسعه زیرساختهاست.
تهرانیها خود را در اماکن ورزشی سهیم بدانند
آقامیر در توصیهای به شهروندان تهرانی گفت: از اماکن ورزشی به نحو مطلوب و شایسته استفاده کنید و بدانید که این اماکن متعلق به همه مردم تهران است. شهروندان تهرانی خود را در اماکن ورزشی سهیم بدانید و از آنها خوب استفاده کنند.
وی گفت: پارک بهشت مادران در منطقه سه و پردیس در منطقه 15 به بانوان تهرانی اختصاص یافته است. باغبان، نگهبان و مربیان این پارکها، همه زن هستند. سالنهای ورزشی این دو پارک که متراژ بسیار زیادی دارند، شرایطی را فراهم کرده تا بانوان تهرانی بتوانند بدون حجاب در آنها ورزش کنند.
وی گفت: نتایج نظرسنجی ما نشان داده که 62 درصد از بانوان تهرانی مشکلات فیزیکی، حرکتی، قامتی و ناراحتیهای استخوانی و انحراف دارند که این مشکلات تنها به دلیل بیتوجهی به ورزش است.
نظر شما